عروسی با خوردن پیاز داغ پاکر داماد را فراری داد

اگرچه پیاز تقریباً 90٪ از آب تشکیل شده است، اما تنوع قابل توجهی از مواد مغذی را فراهم می کند. مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و کلسیم یا ویتامین های B6 و B9 باید مورد تاکید قرار گیرند.

علاوه بر این، محتوای کافی ویتامین C در پیاز داغ پاکر را به غذایی تبدیل می‌کند که کلاژن‌سازی را برای پوست، مو و استخوان‌ها تقویت می‌کند.

با این وجود، فواید واقعی پیاز در ماده زیست فعال آن، پلی فنول ها نهفته است.

پیاز سرشار از آنتی اکسیدان است. مهمتر از همه، آنها از پلی فنل های مختلف سرچشمه می گیرند. با این حال، فلاونوئید ضروری کورستین در همه پیازها فراوان است.

شما می توانید بیش از 25 فلاونوئید مختلف را در انواع مختلف پیاز پیدا کنید. علاوه بر این، پیاز قرمز حاوی بیش از 25 آنتوسیانین است.

پیاز داغ

این آنتی اکسیدان ها از اکسید شدن اسیدهای چرب هم در غذا و هم در سلول ها جلوگیری می کنند.

در این عملکرد، هم کوئرستین و هم آنتوسیانین ها رادیکال های آزاد را مهار می کنند، که التهاب را در بدن کاهش می دهد و رشد سلول های سرطانی را مهار می کند (Sak 20134؛ Wang et al. 20085).

پلی فنول های آنتی اکسیدانی دقیقا در لایه های بیرونی پیاز یافت می شوند. بنابراین، از بین بردن دو لایه گوشت خارجی می تواند تا ¾ تمام آنتوسیانین ها و تا ¼ از کورستین هزینه داشته باشد.

با این وجود، کارشناسان معتقدند که بدن کورستین را از پیاز بسیار بهتر از مکمل های غذایی جذب می کند.

سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
از آنجایی که مواد زیست فعال موجود در پیاز دارای فواید ضد التهابی هستند، جای تعجب نیست که آنها می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

مواد فعال موجود در پیاز علاوه بر کاهش رادیکال های آزاد، خاصیت ضد حساسیت نیز ایجاد می کند.

این اثرات از طریق تحریک سیستم ایمنی، فعالیت های ضد ویروسی، کاهش سیتوکین های پیش التهابی یا آزادسازی هیستامین رخ می دهد.

به دلیل کاهش ترشح هیستامین، پیاز می تواند با عطسه، گریه و خارش در واکنش های آلرژیک مقابله کند.

بر این اساس، یک مطالعه مجله آمریکایی فیزیولوژی نشان داد که کورستین ماهیچه های تنفسی را شل می کند و ممکن است علائم آسم را تسکین دهد.

خواص آنتی باکتریال را ارائه می دهد
اینکه یک غذای ارزان و فراوان می تواند با باکتری ها مبارزه کند، به خصوص در زمان شیوع ویروس کرونا مفید است.

پیاز می تواند با باکتری های بالقوه خطرناکی مانند E. coli یا S. aureus مبارزه کند.

پیاز همچنین می تواند از رشد عوامل بیماری زا، مانند وبا، که هنوز یک مشکل بهداشت عمومی مهم در کشورهای در حال توسعه است، جلوگیری کند.

آزمایش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که فلاونوئید کورستین مسئول فواید ضد باکتریایی گسترده پیاز است.

کوئرستین می تواند به باکتری ها، دیواره های سلولی و غشاء آسیب برساند.